- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Har fått detta receptet från min Italienska svärmor.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Häll olivolja i en form där paprikorna kan stå upp. Skär toppen av paprikorna och gröp ur dem. Spara topparna och ställ dem åt sidan.
- Stek vitlöken, löken, sardellerna och peperoncinon (eller svartpepparn) droppa i lite olivolja tills sardellerna smält. Ställ åt sidan att kallna.
- Kärna ur och hacka oliverna, blanda dem sedan med ricotta, kapris, tomater och basilika. Tillsätt lökblandningen. Stoppa blandningen i paprikorna och sätt på topparna.
- Ringla olivolja över och grädda i 30 minuter eller tills paprikorna börjar bli skrynkliga och får "blåsor".
- Serveras varma eller kalla
Buon appetito!!
Publicerat den
20 februari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar