Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika fylld med ricotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Har fått detta receptet från min Italienska svärmor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Häll olivolja i en form där paprikorna kan stå upp. Skär toppen av paprikorna och gröp ur dem. Spara topparna och ställ dem åt sidan.
  3. Stek vitlöken, löken, sardellerna och peperoncinon (eller svartpepparn) droppa i lite olivolja tills sardellerna smält. Ställ åt sidan att kallna.
  4. Kärna ur och hacka oliverna, blanda dem sedan med ricotta, kapris, tomater och basilika. Tillsätt lökblandningen. Stoppa blandningen i paprikorna och sätt på topparna.
  5. Ringla olivolja över och grädda i 30 minuter eller tills paprikorna börjar bli skrynkliga och får "blåsor".
  6. Serveras varma eller kalla Buon appetito!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.