Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika och rödlöksfräs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott och nyttigt tillbehör. Lite kalorier och lägre GI

Ingredienser

Instruktioner

Dela löken och paprikan i cm stora bitar. Finhacka vitlöken. Fräs lök och vitlök i någon minut, lägg i paprikan och fräs ytterligare någon minut tills den blir mjuk. Viss krisp ska dock finnas kvar. Smaka av med salt och peppar och servera som tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nettan31 13 november 2009

    Vardags MUMSIGT!!!!!!

  • ParadisePassion 3 mars 2010

    det såg ut som du hade champinjoner på bilden..???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.