Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika- och saffranfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En snabb vardagsrätt. Fiskgryta med paprika, saffran, grädde, fiskfond och vitt vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fiskfiléerna i 8 bitar och salta dem. Tärna paprikan. Vispa samman grädde, mjöl, fiskfond, vin och saffran i en låg vid gryta. Koka upp och lägg ner fisken. Låt sjuda i såsen på svag värme i 4-5 minuter utan lock.
  2. Tillsätt paprikan och låt koka upp. Garnera med timjan eller gräslök. Servera med gröna ärter och potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.