Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika relish

 
Skriv ut

Passar till grillat kött. Den passar också bra till många mexikanska rätter med t ex tacos eller nachos och är också god på bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i små tärningar. Skålla, skala och tärna tomaterna. Skala och tärna löken. Finhacka eller riv vitlöken.
  2. Hetta upp olja i en gryta och fräs grönsakerna tills de är mjuka men inte fått färg. Tillsätt övriga ingredienser och koka i 3-4 minuter. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.