Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikabiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt saftiga och goda biffar som man bara vill göra om och om igen. Gör dubbel sats och frys in!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och paprika och fräs tärningarna i lite matfett.
  2. Mosa potatisen och blanda den med nötfärsen. Rör också ner det avsvalnade grönsaksfräset, gurkan och ägget.
  3. Späd färsen med vatten och grädde och krydda den väl.
  4. Forma biffar av färsen och stek dem vackert bruna i medelvarm stekpanna.
  5. Vispa ur stekpannan med lite vatten. Tillsätt en aning soja och smaka av skyn. Häll den över biffarna och låt puttra tills biffarna är färdiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.