Gott ,gräddigt.
Men jag använder mera av allt i detta recept.
Instruktioner
- Skär köttet i 2 1/2 cm tjocka skivor.Platta ut dom med en kötthammare.stek och krydda. Lägg upp bitarna på ett fat att rinna av och svalna.
- Kärna ur och hacka paprikorna grovt. Fräs i vid kastrull.
- Tillsätt buljongen och låt den smälta ner. Häll på grädde,tillsätt paprikapulver och vitlök. Salt och peppar behövs ej.
- Låt koka ihop till en krämig konsistens på kraftig värme under omrörning. Tar ca 10-30 min, tiden varierar.
- Tillsätt creme fraiche och koka upp.
Lägg i filebitarna (utan köttsaft) i såsen. Koka upp.
- Serveras med strips och sallad. Bör ej frysas med tanke på paprikan i såsen.
Publicerat den
20 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar