Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikafile

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott ,gräddigt. Men jag använder mera av allt i detta recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 1/2 cm tjocka skivor.Platta ut dom med en kötthammare.stek och krydda. Lägg upp bitarna på ett fat att rinna av och svalna.
  2. Kärna ur och hacka paprikorna grovt. Fräs i vid kastrull.
  3. Tillsätt buljongen och låt den smälta ner. Häll på grädde,tillsätt paprikapulver och vitlök. Salt och peppar behövs ej.
  4. Låt koka ihop till en krämig konsistens på kraftig värme under omrörning. Tar ca 10-30 min, tiden varierar.
  5. Tillsätt creme fraiche och koka upp. Lägg i filebitarna (utan köttsaft) i såsen. Koka upp.
  6. Serveras med strips och sallad. Bör ej frysas med tanke på paprikan i såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.