Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikagryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den är välldig god, tycker jag

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, ca 3x3 cm
  2. Klipp baconskivorna i strimlor och bryn dem i sitt eget fett i en gryta.
  3. Bryn köttet i bacconfettet och ta sedan upp det ur grytan
  4. Skala och hacka löken. Kärna ur paprikan och skär den i tärningar och krossa vitlöksklyftan
  5. Bryn alltsammans, paprikan bara någon minut-den får inte bli brun
  6. Tillsätt köttet, baconstrimlorna och buljongen
  7. Smaksätt med salt, peppar och paprika pulver och låt det hela sakta koka tills köttet är mört, ca 20 min.
  8. Red av med majsena- elller potatismjöl utrört i lite kallt vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.