Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikagryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet och löken i bitar och stek det lätt. Lägg över i en gryta.
  2. Tillsätt mjöl, buljong, pressad vitlök, chilisås och kryddor.Låt sjuda under lock minst en timme.
  3. Skär paprikan i strimlor och låt den koka med 10 min innan det är klart.
  4. Rör ned creme fraiche innan serveringen. Smaka av och krydda mer om det behövs.
  5. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.