Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Paprika och kycklingfilé i en underbar kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfiléerna. Salta och peppra. Lägg över på ett fat.
  2. Hacka löken. Strimla paprikorna. Skär bacon i små bitar. Fräs detta tillsammans. Tillsätt paprikapulver, smulad buljongtärning, vatten, grädde och vin. Låt detta småkoka ca 5-10 min.
  3. Lägg kycklingfiléerna i såsen och låt allt koka tillsammans under lock ca 15 minuter. Red såsen med Maizena. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Molgan 5 augusti 2008

    Det var gott, Saknade lite fyllning, mvh molgan

  • nilha 6 december 2009

    Gott och enkelt! Varför ska grönsakerna och baconet koka? De har ju redan brynts en stund!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.