Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikakyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ännu ett recept från mina kära arbetskamrater.

Ingredienser

Instruktioner

Tina kycklingen om den är fryst. Dela den i 8 bitar. Skala och finhacka löken. Skölj, ansa och strimla paprikorna. Bryn löken i smöret tills den är mjuk och genomskinlig. Lägg i kycklingbitarna och bryn dem lätt runtom. Tillsätt paprikan, häll på buljongen och låt det puttra på medelvärme under lock ca 30 minuter. Tillsätt cremé fraiche blandat med kryddorna. Rör om ordentligt och låt det bli varmt. Strö över persilja

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.