Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Inte provat än...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna och lägg dem i en form. Skiva löken. Kärna ur och strimla paprikorna.
  2. Skär baconskivorna i mindre bitar. Stek bacon, lök och paprika i matfett. Späd med vatten, grädde, vin och fond.
  3. Koka upp och smaka av med kryddor. Häll det över kycklingen och baka i 200 grader, ca: 25 minuter tills köttsaften är ofärgad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.