Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikakyckling med broccoli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagat med milda smaker. Matlagningsgrädden Milda mat har låg fetthalt, men ger ändå en fyllig sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Finhacka löken, strimla paprikan och skär broccolin i små bitar.
  2. Fräs lök, paprika och broccoli i hälften av olivoljan 3 minuter under omrörning. Lägg åt sidan.
  3. Skär kycklingfiléerna i mindre delar, salta och peppra. Fräs dem några minuter i resten av oljan.
  4. Tillsätt grönsakerna, salt, peppar och paprikapulver, hönsbuljong, Milda mat och mjölk. Koka under lock 5 minuter. Servera med ris och gärna en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.