Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikakyckling med indisk potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Om ännu mer hetta önskas kan ett kryddmått cayennpeppar tillsättas i potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Läg kycklingen i en ugnsäker form med lite olja i botten. Blanda ihop kryddorna till kycklingen. Strö kryddblandningen över kycklingen och stek den mitt i ugnen ca 20 minuter.
  2. Skala och koka potatisen. Koka blomkålen i lättsaltat vatten. Rör ihop kryddorna till potatisen med oljan. Blanda den kokta potatisen med kryddoljan. Servera med en klick yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.