Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikamarinerade grönsaker

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Marinerade grönsaker som passar på buffébordet Champinjoner, kronärtskockshjärtan, squash, paprika, fänkålsstånd som marineras med en god paprikadressing Går utmärkt att förbereda dagen innan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med dressingen: Mixa paprika, vitlök och persilja med en mixer. Tillsätt olja och vinäger, mixa till en jämn dressing. Smaka av med salt och peppar och ev chiliflakes.
  2. Grönsakerna: Skär champinjonernna i mindre bitar och lägg i en skål. Häll av spadet från kronärtskockorna, dela dom och blanda med champinjonerna. Skär squash, paprika och fänkål i mindre bitar. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn grönsakerna i några minuter. Låt svalna och blanda med svampen.
  3. Häll över dressingen och blanda ordentligt. Låt marinera i minst 1 timma. Går utmärkt att förbereda dagen innan. Garnera med klippt persilja.
  4. Tips! Det går även bra att använda grillade tomater på burk istället för rostade paprikor
  5. Lycka till! Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.