Fisk kan man inte äta för mycket av, jag gör mitt bästa för att bidra till en ökad mängd goda recept...
Instruktioner
- Vispa äggulorna till hårt skum. Vispa crème fraiche hårt. Vänd försiktigt samman.
- Blanda paprika, gräslök, kapris, citron, curry, salt och senap i en skål och vänd sedan försiktigt ner blandningen i ägg- och crème fraiche-blandningen.
- Kyl i minst 1 timme före servering.
- Vispa upp ägget med salt, vitpeppar och paprikapulver.
- Torka av fiskfiléerna med hushållspapper. Vänd dem sedan i det uppvispade ägget och därefter i ströbrödet.
- Låt dem ligga några minuter så paneringen torkar till lite.
- Stek filéerna på båda sidor i smör eller olja på medelhög värme i en stekpanna tills de är gyllenbruna.
- Servera fisken med crèmen, råriven morot och kokt pressad potatis.
Publicerat den
13 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar