Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikás

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ungersk köttgryta mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet och löken i lite olja tills det bildade vattnet kokar bort men ej blir vidbränt.
  2. Tillsätt vatten så att det täcker köttet + 2 cm vatten till och koka tillsammans med ingredienserna till såsen tills köttet blir mört , minst 45 minuter för oxkött, 30 minuter för griskött och 20 minuter för kycklingfilé.
  3. Tillsätt mer vatten om vattennivån sjunker nedanför köttet. När köttet kokat klart tillsätts cremefraichen och värms upp.
  4. Serveras tillsammans med Nokkedli

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • susie_q 26 augusti 2010

    hej! det var verkligen jättegott.gjorde med kyckling och nokkedli,min familj ger en klar femma.tack!

  • Milla18 7 mars 2012

    Gjorde den igår på fläskkött. Så god och uppskattad av min familj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.