Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprika´s

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Bosnisk gryta med sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet hårt i en tjockbottnad gryta. Hacka löken, tomaterna och paprikorna och tillsätt i grytan. Lägg i chilipeppar och krydda med svartpeppar, paprikapulver, cayennepeppar och salt. Tillsätt vatten och låt gryta sjuda till en röra i 1 ½-2 timmar.
  2. Skala och klyfta potatisen och låt den koka med i 10-15 minuter. Gör en redning av potatismjöl och vatten om grytan är för "simmig". Lyft ur chilipepparen och smaka av med ev mer kryddor och/eller salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.