Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasallad i ättikslag

 
Skriv ut

Jättegod paprikasallad som man kan ha till mycket. Salladen passar som tillbehör till kött, och fisk. Den passar också som smaksättare i sallader, potatissallader och pastarätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och kärna ur paprikorna och skär dem i strimlor. Skala lökarna och hacka dem. Koka upp lagen. Lägg i paprika och lök. Koka upp igen och koka sedan i ett par minuter.
  2. Lägg paprikasalladen i rena, varma glasburkar och sätt på lock. Förvara salladen svalt.
  3. Den håller sig ungefär ett år, men förlorar med tiden lite av sina vackra färger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.