Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasås som passar till det mesta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

God sås som passar till allt slags kött & fisk

Ingredienser

Instruktioner

Hacka paprika och lök. Fräs i botten av en liten kastrull en stund. Häll på grönsaksbuljongen och sätt på ett lock. Koka några minuter tills det blir mjukt. Mixa slätt med mixerstav, tillsätt crème fraiche och kryddorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Shoutoutloud 6 november 2009

    god sås!jag hade röd paprika och lite färsk chili i.- supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.