Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Den inlagda sillen blir färgglad av paprika, purjolök och senapsfrön.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, inläggningslag och kryddor. Låt lagen kallna.
  2. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm breda bitar. Kärna ur och tärna paprikorna. Ansa och finstrimla purjolöken. Varva sill och grönsaker i en burk och häll på lagen.
  3. Låt stå 1 dygn i kylskåp före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 1 januari 2013

    supergod, liknar ett recept som min mamma bjöd på till jul förr och som jag letat efter. Bytte dock purjon mot rödlök. 5 i betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.