Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikasoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och nyttig med nybakt bröd och västerbottensost

Ingredienser

Instruktioner

Paprika och löken grovhackas och kokes mjuk i vattnet Tag upp grönsakerna med hålslev och mixa det. Passeras därefter för att få bort skal och ev. kärnor genom en sil och hälles tillbaks i spadet. Tillsätt buljongtärningarna Tillsätt creme fraichen och krydda Strö persilja över vid servering

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 20 oktober 2011

    Helt okej soppa, men jag hade gärna velat ha lite mer smak av paprika. Hade i paprikapulver också, och skippade persilja som inte är någon favorit. Nästa gång skulle jag nog vilja ha i pasta och kanske något rökt kött, typ knaperstekt bacon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.