Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikatorsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättlagat och supergott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ca 400 g ryggbit av torsk Läggs i en smord ungsform
  2. En röd, grön och gul paprika, finhackade Strös över fisken
  3. 1 dl grädde och i den rör man i massor med pressad vitlök, 1 msk maizenamjöl, 1 dl riven ost, salt och peppar fördela jämt över fisk och paprika. In i ugnen med formen, 175 gr ca 20 min, och servera med nykokt tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.