Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paprikatorsk Roma

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Kärna ur paprikorna och skär dem i tärninmgar. Skala och hacka löken. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och timjan. Strö över paprika och lök. 3. Häll över grädde blandat med mjöl och ost. Stek i ugnen ca 20 minuter. Garnera med timjan eller persilja.
  2. Servera med nykokt pasta, gärna tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.