Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Par i fisk med dillpotatis och champagnesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt lyxig fiskmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen väl och dela i lika stora bitar. Blanda smör, salt, peppar och dill. Fördela potatisen i en långpanna och klicka dillsmöret över. stek i 200 grader i ca 10 min. Ta ut formen och rulla potatisarna så alla ytorna täcks med smöret. Stek ytterligare 15 min tills potatisen är klar och fått färg. Krydda extra med salt och peppar.
  2. Fräs löken mjuk i smör, salta och peppra. Tillsätt vatten, fond och häften av vinet. Koka ihop i ca 10 min. Häll i crème fraiche, koka upp och späd med vinet.
  3. Krydda fisken svart- och vitpeppar. Stek bitarna i smör och servera dem med potatis, sås och tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.