Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parfait (grundrecept)

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Tillsätt den smaken DU tycker bäst om.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa grädden till hårt skum. Vispa samman gulor och socker i en rostfri kastrull. Först kallt sedan över svag värme. Vispa tills massan blivit 50*C, tag av den från plattan och fortsätt vispa tills massan är 25*C. Blanda samman grädden med äggsmeten samt smakämne. Fyll i en form som du klätt med plastfolie. Frys in. Man kan i stort sett smaksätta den med vad man vill. När du sk atina den så spola formen under rinnande kallt vatten i ca 10-15 sekunder.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.