Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parisare med choklad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Klassisk Parisare "Fransk Våffla" med choklad på och mellan...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Låt smördegsplattorna tina ca 20 minuter i rumstemperatur. Ta ut 4 runda kakor ur varje platta. Blanda socker och kakao och häll ut på bakpapper. Kavla rundlarna med kruskavel till ovala kakor och doppa dem i socker- och kakao-blandningen. Grädda i ugnen i 8-10 minuter. Låt dem svalna på galler. Vispa äggulor och socker med vattnet. Rör ner smör och choklad. Lägg ihop kakorna två och två med fyllning mellan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.