Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pariserbullar

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Bullar som man doppar i socker och fyllning med vaniljkräm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250-275 grader
  2. Lägg mjölet i en bunke rör ut jästen i smält smör och häll dit mjölken värm den tills det blir fingervarmt. Häll den i bunken med salt och socker hjortronsalt och ägg, arbeta ihop degen smidig ta upp den dela den i 4 delar och kavla ut varje del till en fyrkant som kavlas ut i 7*7 cm. Lägg en klick kräm på varje bit vik ihop kanterna och lägg bullarna med skarvarna neråt på en plåt låt jäsa 1 timme. Grädda i mitten av ugnen tills dem blir gyllenbruna stå gärna och passa på dem
  3. Pensla de varma bullarna med smält smör och doppa i socker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.