Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parisersoppa

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Servera med rostade baguettskivor och riven ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färsen i matfett i en gryta. Smula inte sönder den för mycket. Lägg i strimlad purjo och kål och låt det fräsa med i färsen en stund. Tillsätt senap och buljong.
  2. Krydda med soja, salt och peppar. Låt soppan koka 10 minuter. Ös upp i portionsskålar eller tallrikar. Lägg en eller ett par rostade små brödskivor i varje skål och strö på ost.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.