Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmaknyten

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12-18 portioner
Skriv ut

Oemotståndliga små munsbitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt Kesella rinna av i kaffe filter 2-3 timmar.
  2. Hacka tomaterna och blanda med Kesella. Smaksätt med basilika, salt och peppar.
  3. Dela varje skinkskiva i 2-3 bitar. Lägg en klick på varje parmaskinka och vik ihop till små knyten.
  4. Låt stå i kylen till serveringen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Annafbg 2 oktober 2014

    Jag har gjort detta flera gånger, blir alltid väldigt uppskattat! Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.