Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad chèvre

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Små paket som serveras på en sallad med dadlar och pinjenötter. Låter väl smaskigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten i 18 st små bitar (3 bitar/person). Halvera varje skinkbit och dela skivorna på längden. Lägg skivorna i kors, placera en ostbit i mitten och vik ihop till ett tätt paket.
  2. Dela och kärna ur dadlarna, hacka i mindre bitar. Rosta pinjenötterna i en torr, inte alltför het panna.
  3. Grilla ostpaketen i några minuter/sida. Lägg upp salladen, arrangera ostpaket, dadlar och pinjenötter. Droppa balsamvinäger och valnötsolja över salladen. Salta och peppra.
  4. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.