Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad fläskfilé med balsamsås

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mmmm, varför inte till nyårsfesten.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 225 grader Putsa fläskfilén fri från senor. Gör ett snitt längs med hela filen. Grovhacka tomaterna, hacka basilikan och riv permesanosten. Blanda allt med vitlöken och lägg i snittet. Salta och peppra. Linda skinkan runt filén. Bryn filén runt om i smör eller olivolja i en stekpanna och sätt in i ugnen i ca 15 min. Blanda grädde, vinäger, fond och vitlöken i en kastrull. Koka ihop i några minuter och smaka av med salt och peppar. Skiva upp den helstekta fläskfilén i lagom strora skivor och häll på såsen. Servera med ris, pasta, potatis eller vad som önskas.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • misspepper 31 januari 2009

    Jag provade denna rätt och den är super.

  • misspepper 31 januari 2009

    Jag provade denna rätt och den är super.

  • tallgatanb 28 februari 2011

    Vilken smaskig rätt. Toppbetyg. Kommer jag verkligen göra om. Mumma!

  • tallgatanb 11 mars 2011

    Riktigt riktigt gott! Rekommenderas varmt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.