Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fredagsgott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär en ficka i varje kycklingfilè och fyll med en skiva mozzarella och 1-2 körsbärstomater. Dela ev tomaterna. Salta och peppra och linda om skinkan. Bind med steksnöre. Stek rullarna gyllenbruna. Stek potatisen gyllenbrun. Lägg över i en ugnsform. Hit kan du förbereda. Sätt ugnen på 180 grader. Strö rosmarin över potatisen och stek färdigt köttet och potatisen i ugnen ca 20 minuter. Dela varje filè i 2 bitar lite på snedden. Lägg upp kyckling och rosmarinpotatis på varma tallrikar och servera lättkokta grönsaker och färdigköpt creme fraiche bearnaise till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.