Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxa till kycklingen med parmaskinka och bearnaise och du har en smakrik höjdare , perfekt till pasta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar.
  2. Linda en skinkskiva runt varje filé. Bryn dem runt om i smör i en stekpanna.
  3. Rör ner crème fraiche och vatten i en gryta. Lägg ner filéerna. Sjud på svag värme under lock ca 10 min.
  4. Servera med nykokt pasta och smörfrästa grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.