Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad laxfilé på couscousbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra bjudmat som passar att förbereda i god tid.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa crème fraiche med basilika. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt till servering. Sätt ugnen på 225°. Vira in laxbitarna i var sin skiva parmaskinka. Lägg dem på ett smort ugnsfast fat med skarven nedåt. Stek laxen i ugn för att få parmaskinkan knaprig i cirka 8-10 minuter. Mer behövs inte, då är laxen fortfarande inte överstekt. Koka under tiden couscousen. Fördela ruccola eller färsk bladspenat på fat, tallrikar eller i skålar. Lägg couscous och laxpaket ovanpå. Dekorera med tomater och servera en klick örtsås till varje portion.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.