Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad persiljefilé & senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dijonsenapen ger karaktär åt såsen

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader 1 Skär en ficka längs med filén. Hacka persiljan och fyll filén med den. Fäst ihop med tandpetare. Gnid in filén med salt och peppar och bred på senap. Vira skinka runt filén och lägg den i en ugnsäker form. Stek den till 70 grder innertemperatur ca 25 minuter. 3. DIJONSÅS: Blanda alla ingridienser utom timjan i en kastrull. Låt koka upp. Låt såsen sjuda ca 5 min. smaka av och blanda ner timjan. 3. Ta bort tandpetarena och skär upp köttet i skivor. Servera med såsen samt gärna kokt ris och en tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.