Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmasnurror med fetaost

(1 kommentar)  
Skriv ut

Perfekt drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka fetaosten och blanda väl med cremè fraichè. Lägg ut skinkan på en skärbräda så att långsidorna överlappar varandra. Bred på ostkrämen. Klicka ut mangochutney och lägg på ruccolan. Rulla ihop och ställ i kylen minst 1 timme. Skär i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 4 oktober 2009

    Oj,oj,oj....de här små godsakerna gick åt som smör i solsken på festen. Gjorde vissa utan mangochutney och dom var lika goda. Det här blir en favorit. Full pott så klart. Tack för receptet. Kram Disen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.