Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesan- och ruccolasås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god sås till grillat kött! Mängden parmesan och ruccola kan du variera, beroende på vilken typ av parmesan du använder och hur stark ruccolasmak du gillar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv parmesanen - grovt eller fint avgör du själv. Hacka ruccolan. Blanda allt och låt stå i ett par timmar för bästa smak.
  2. Gott till grillat!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ekub 8 september 2008

    Håller med det är supergott, men vi har bara gjort med ruccola och creme fraiche, lite salt och peppar. Varning för att man komma på sig själv att slicka tallriken...!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.