Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanbakad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt, lätt och mumsigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 200 grader. Krydda laxbitarna med salt och peppar och lägg i en ugnsfast form. Smält matfettet i en kastrull. Strö över mjölet och späd med grädden. Koka upp under omrörning och koka i 5 minuter. Rör ner strimlad basilika och fördela såsen över laxen. Strö över osten och gratinera i ca 10 minuter. Lägg på tomaterna som delats i fyra klyftor och gratinera i 5 minuter till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.