Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanbakad rödspätta med örter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig fyllning med knaprig topping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skölj eventuellt fiskfiléerna. Blanda kräftstjärtar, färskost och lite salt och peppar. Lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop. Placera rullarna tätt i en ugnsfast form.
  3. Blanda finhackad bröd, hackad persilja, riven parmesanost, citronskal, pressad vitlök, olivolja, salt och peppar i en bunke. Rör tills allt är väl blandat.
  4. Strö över brödblandningen på fisken och gratinera i ca 12-13 minuter eller tills de fått fin färg och fisken känns klar.
  5. Servera med rostade rotsaker eller kokt/pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.