Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanfylld kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett recept jag har bjudit på många gånger. Jättegott. Glöm inte att kycklingen smakar bäst med spenatsalladen som finns bland mina recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ett djupt snitt i varje kycklingfilé. Blanda marinaden och låt fileérna ligga i marinaden minst en timme.
  2. Blanda parmesanost och finhackad basilika till fyllningen. Skiva tomaterna.
  3. Ta upp filéerna och fyll fickorna med tomater och ostbasilikablandning. Lägg filéerna i en ugnssäker form. Häll det vita vinet i formen runt kycklingen. Strö över lite riven parmesanost och tillaga i nedre delen av ugnen, 20-30 minuter i 200 grader.
  4. Köttsaften ska vara klar när den är färdig. Skär upp filéerna i sneda skivor och servera med färsk pasta, spenatsallad och skyn.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • popik 27 mars 2009

    Ska vinet blandas med ost-basilikablandningen eller, det står inget i beskrivningen vad jag ska göra med vinet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.