Detta är ett recept jag har bjudit på många gånger. Jättegott. Glöm inte att kycklingen smakar bäst med spenatsalladen som finns bland mina recept.
Instruktioner
- Skär ett djupt snitt i varje kycklingfilé. Blanda marinaden och låt fileérna ligga i marinaden minst en timme.
- Blanda parmesanost och finhackad basilika till fyllningen. Skiva tomaterna.
- Ta upp filéerna och fyll fickorna med tomater och ostbasilikablandning. Lägg filéerna i en ugnssäker form. Häll det vita vinet i formen runt kycklingen. Strö över lite riven parmesanost och tillaga i nedre delen av ugnen, 20-30 minuter i 200 grader.
- Köttsaften ska vara klar när den är färdig. Skär upp filéerna i sneda skivor och servera med färsk pasta, spenatsallad och skyn.
Publicerat den
25 mars 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Ska vinet blandas med ost-basilikablandningen eller, det står inget i beskrivningen vad jag ska göra med vinet.