Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesanfylld kycklingfilé med salviasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kyckling, sparris och salvia är basen i den här läckra rätten, se till att du har en stor tallrik...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en ficka i långsidan på varje filé och fyll den med osten och persiljan. Fäst en köttnål eller tandpetare. Krydda med salt och peppar. Bryn filéerna på båda sidor i smör i en stekpanna. Ta upp köttet och lägg åt sidan. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i smöret. Tillsätt salvian, citronskalet, vattnet och fonden och koka upp. Häll såsen i en traktörpanna och lägg i kycklingfiléerna. Sjud under lock på svag värme i 10 minuter. Ta upp filéerna. Häll i grädden och koka ihop såsen utan lock. Smaka av med lite pressad citron, salt och peppar. Skär filéerna i skivor och servera med såsen, varm sparrissallad och kokt potatis.
  2. (Varm sparrissallad, se recept)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.