- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kyckling, sparris och salvia är basen i den här läckra rätten, se till att du har en stor tallrik...
Instruktioner
- Skär en ficka i långsidan på varje filé och fyll den med osten och persiljan. Fäst en köttnål eller tandpetare. Krydda med salt och peppar.
Bryn filéerna på båda sidor i smör i en stekpanna. Ta upp köttet och lägg åt sidan.
Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i smöret. Tillsätt salvian, citronskalet, vattnet och fonden och koka upp. Häll såsen i en traktörpanna och lägg i kycklingfiléerna. Sjud under lock på svag värme i 10 minuter.
Ta upp filéerna. Häll i grädden och koka ihop såsen utan lock. Smaka av med lite pressad citron, salt och peppar. Skär filéerna i skivor och servera med såsen, varm sparrissallad och kokt potatis.
- (Varm sparrissallad, se recept)
Publicerat den
22 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar