Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad blomkål

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hitta detta recept bakpå ett fiskpaket från Findus. Gott, enkelt å lite kul med upphottad blomkål till fisken.

Ingredienser

Instruktioner

Dela blomkåleni mindre bitar. Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet. Gratinera i ugn 225 grader ca 5-8 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.