Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad plattfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och mycket god ugnsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Krydda och vik ihop fiskfiléerna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
  3. Droppa över vinägern och häll över såsen.
  4. Blanda ost, ströbröd, dragon och persilja. Strö det över fisken.
  5. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
  6. Servera med kokt ris blandat med lättkokta grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Receptglad 11 juni 2014

    God fiskrätt och enkel att göra! Tog lite extra citronsaft i såsen och blandade ut med lite grädde så det blev mer sås.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.