Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad tilapiafilé

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Första gången jag åt denna faktiskt goda fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ungen på 225 grader.
  2. Smöra en ungsfast form och lägg i fisken, salta och peppra båda sidor, ringla lite olja över fisken. Häll på grädden utblandad med senap och smula över en fiskbuljongstärning.
  3. Skiva tomaterna och fördela över fisken. Hacka dill och riv osten grovt, strö över fisken med detta tillsamans med limeblad. Baka i ugn i ca 15 minuter och servera med potatis.
  4. Bon appetitt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.