Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerade paprikor

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott tilltugg till buffén eller som drink-snacks...

Ingredienser

Instruktioner

Blanda försiktigt ihop creme fraiche, ost, vitlök och senap. Skär paprikorna i 8 bitar/paprika. Lägg alt på bakplåtspapper på en plåt. Salta och bred på ostblandningen. Stek i mitten av ugnen tills aprikorna är mjuka, 200 gr i ca. 15-20 minuter. Tips; grönsakerna och ostblandningen kan förberedas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.