Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerade paprikor

 
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

För parmesanälskarens grönsakstallrik.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda försiktigt ihop crème fraiche, ost, vitlök och senap. Skär paprikan i 8 delar. Lägg allt på bakplåtspapper på en plåt. Salta och bred på ostblandningen. Stek i mitten av ugnen tills paprikorna är mjuka 15-20 min. Tips: Grönsakerna och ostblandningen kan förberedas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.