- Serverar: 4 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Ännu ett Allers-recept som jag måste prova och det snarast!
Instruktioner
- Skiva vitlöken tunt och stek den i olivoljan på mycket svag värme. Klipp sönder burktomaterna direkt i burken och tillsätt dem tillsammans med lagerblad, buljongtärning och ev tomatpuré och vin. Koka upp och låt sedan småputtra medan du gör köttbullarna.
- Låt ströbrödet svälla i vinet 15 minuter. Blanda sedan noga med nötfärs, salt, peppar, ägg, persilja, parmesan och citronskal. Forma stora köttbullar och sjud dem i tomatsåsen 12 minuter. Vänd dem försiktigt efter halva tiden.
- Smaka av tomatsåsen och servera med pasta och riven parmesan.
Publicerat den
11 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Fantastico!
Mycket goda, fräscht med citronsmaken. Blandade fryst persilja och italienska örter. Kommer vi tillaga fler gånger!