Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankorg

 
Skriv ut

Läckert att lägga upp tex ris, sallad. Kan användas till förrätt, huvudrätt .. Gör helst parmesankorgarna i god tid, de kräver lite pyssel.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp en stekpanna med släpplätt-beläggning. Strö den rivna osten i pannan i ett jämnt tunt lager så att det blir ett runt flarn, ca 15 cm i diameter. Låt osten smälta och stek den på medelstark värme tills flarnet får vacker färg. Dra pannan från värmen, låt svalna lite så att flarnet kan tas upp med en stekspade. Forma det medan det fortfarande är ljummet, t ex över en uppochnedvänd liten skål. Låt svalna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.