Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det blev en god parmesankyckling, som gick i ett je hu att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

Stek kycklingfiléerna i stekpanna eller i ugnen och då tills de uppnåt 65-70°C. Lögg de i en ugnfast form, och strö över riven parmesanost. Strimla soltorkade tomater och lägg dem i formen. Blanda grädde och kycklingfonden, kan ev. krydda lite med salt och peppar. Smaka dig fram! Häll allt över kycklingen och in i ugnen på 225°C i 15 min eller tills det bubblar och blivit genom varmt. Garnera med färsk timjan innan servering. Servera med ris och en härligt god krispig sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.