Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesankycklinggratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Passar både till vardags och och till gäster.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfiléerna och bryn dom. Salta och peppra. Lägg sedan i ugnsform. Klyfta löken och finhacka vitlöken, och blanda detta med kycklingen. Smula över buljongtärningen. Vispa ihop mellangrädden, crème fraiche och mango chutney och slå det över kycklingen. Riv parmesanosten över och sätt i ugnen i ca 35 min på 175 grader.
  2. Servera med ris.

Kommentarer (1)

  • 541002 28 augusti 2010

    Tack för ett enkelt och gott recept. Det kommer att lagas många gånger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.